Pikku ystävälle:
Levoton on virta ja vierivä laine,meri yksin suuri ja meri ihanainen. Nuku virta helmassa meren. 
Tuuli se kulkee ja lentävi lehti. Onnellinen on se, ken laaksohon ehti. Nuku lehti helmassa laakson.
Päivä kun nousee, niin sammuvi tähti. Ei se ijäks sammu, ken elämästä lähti. Nuku tähti helmassa päivän. - Eino Leino

No niin, Morris pääsi sinne kauppikseen että onnea vaan, poikani! Ja Maxin kouluun ollaan eilen illalla  tutustuttu urakalla mm. Joneksen ranskalaisen ystävien ja niiden Fashion-valokuvaajaystävän kautta yms. Ollaan vähän tuumittu, että jos sen paikan saisi pitää vuoden niin Max olis paljon valmiimpi lähtemään. Vois opetella vaikka pari sanaa ranskaa ensin???? Maxillahan on Suomessakin just saatu opiskelupaikka, joten se vois käyttää vuoden taideopintoihin täällä ja sitten? En tiedä, aika äkkiä pitää päättää. Aateltiin maanantaina soitella sinne koululle ja kysellä että täh?

Loma alkoi ja tänä iltana oli kunnolla rauhaa surra nuoren ystävämme menetystä. Tunnen suurta myötätuntoa perhettä kohtaan. Voikun voisi antaa voimia. Kyyneleet vaan valuu....kaikkihan täältä lähtee. Lähtihän meiltä isomummokin juuri..mutta jotenkin se on eri asia. Vaikka mummokin oli rakas.

Suru saa vihdoin kunnolla tulla, kun ei ole ympärillä opiskelijoita tai asiakkaita, pariisilaisia. Tuolla vaan käppäilin katuja koiran kanssa ja kyyneleet valui. Mutta minkäs teet. Mitään ei voi tehdä. Parasta vaan arvostaa ystäviä ja olla ystävä. 

Loma alkaa. Edessä siintää Saimaa ja monet hauskat hetket varmaan. Taidan laittaa kellon kaappiin viideksi viikoksi ja blogin tauolle. Muistakaa rakastaa lähimmäisiänne ja itseänne. Love You. XX