No, aamu alkoi puuron keitolla. Upsie Daisyn jälkeen naamariin puuro, maito mansikkahillosilmä ja voisilmä. Sen jälkeen leikittiin ja puettiin ja  menoksi. Ensin Haltialan tilalle. Silitettiin karitsoita. Se villa selässä tuntui ihan villamatolta. Ihqja! Ja leikittiin ulkoleikkejä, tytöt ratsasti puuhevosilla, possuilla ja lehmillä.

 

 

Minkä jälkeen oli sopivasti nälkä taas, joten suunnattiin mäkkäriin. Lasten suosioon sillä tietysti pääsi, ne sai paitsi pari kaloria, myös kokista (mikä on salaisuus). Ja jotkut sellaiset rihkamaromut. 

Oltiinkin valmiita uusiin seikkailuihin ja ajettiin lentokentän päähän ja kiivettiin korkealle korkealle kalliolle, josta näkee lentokoneita. Hyvä ettei hattu lähde päästä, niin matalalla ne siinä tulee!

 

Rinteessä kasvoi silmän kantamattomiin valkovuokkoja lämpäreinä ja kerättiin kimput, kotiin ja äidille vietäväksi.  Tässä: 

 

Kukista innostuneina lähdettiin puutarhalle. Siellä on hieno aavikkohuone. Ja aivan upea japanilainen puutarha. Heiniksen mielestä se oli paras paikka koko reissulla.

 

 

 Hassun mielestä kallio oli hienoin.