Ah just sopivasti tuli lämmin päivä, lomakausi alkoi. Lomakausi tarkoittaa sitä että ensin on viikon loma ja sitten pariksi päiväksi hoitelemaan "sälää" niinkuin Tiina sanoi. Jep jep. Ja sitten 5 viikkoa yhteen putkeen, ei hassumpaa. Ensimmäistä kertaa about ikinä juhannuksena ollaan kaupungissa. Jännittää...että mitkä täällä stadis on tunnelma? Lähdetään nimittäin jussipäivänän aamuna Pariisiin 5 päiväks jeeeeeeee. Ei voi mitään mutta veri vetää sinne. Ostereita Eiffelin juurella c'est pour moi. 

Vaikka on tuo kotimainen grillimakkarakin ihan hyvää,  sinapilla. Ollaankin ahkerasti grillailtu ja syöty siis ulukona. Pääasiassa tosin esim. lohta. Villilohta. Mutta kas kummaa, kun aina jotenkin viel hiukoo ja eikun makkaraa. Valitettavasti herkuttelu näkyy vähän (enemmänkin) vyötäröllä. Ja syy taitaa olla muussakin kuin tän kesän parissa makkarassa. No. Aattelin että jos tästä vaikka tulis kuntoloma ja urheilisin joka päivä. 

Kävinkin pyöräilemässä ja sitten paneuduin pihahommeleihin. Ne on nimittäin enemmän retuperällä kuin koskaan, ei oo vaan ollut aikaa eikä virtaa...mutta nyt se on ihan hienos kondiksessa, lammikossa raikasta vettä ja liuskekivien välit siistitty ja kaikkee. Kukat kukkii ja ratio soi. Keräsin muuten mahtikimpun päivänkakkaroita tuolt pellon laidasta kun olin pyöräilemässä. Että on sitten luonnonkukkia jussina. Nyt laitan vesipumpun pyörimään ja sitten mulla on suihkulähde. Toisipa Jones mansikoita, mutta kyllä se varmaan tuopi.